Kurz Histaminové intolerance
Tento kurz je určen pro výživové specialisty, poradce, nutriční odborníky a zdravotníky. Avšak přihlásit se může kdokoli se zájmem o danou problematiku. Pro osobní spolupráci jsou však nutné splnění některých podmínek.
Zavolejte mi a ráda zodpovím na dotazy po telefonu.
Program kurzu zahrnuje
- Zdravotní potíže a komplikace, ke kterým histaminová intolerance může být příčinou, a jak s nimi pracovat.
- Práce s dvěma druhy testů: histaminová intolerance (DAO) a aktivita histaminu (degradace histaminu v těle).
- Přehled výsledků testů z imunologické laboratoře.
- Rotační plán – řešení vhodnou skladbou stravy, eliminací problematických potravin a složek jídla, pozorování výsledků zlepšení – fungující strategie, popis, vysvětlení, praktické tipy a rady.
- Technologické úpravy stravy pro vyloučení histaminu z potravin.
- Které probiotické kultury se nesmí používat v rámci histaminu a proč.
- Možnosti moderních laboratorních testů.
- Vhodné kombinace testů a jak pracovat s výsledky.
- Možnost spojení s laboratořemi, které provádějí testy, a až 150 odběrních míst po celé ČR.
Termíny
Praha: termíny kurzů zasíláme individuálně na vyžádaní do emailu, maximálně dva termíny za rok
Délka kurzu: 6 hodin
Cena kurzu : 5 800 Kč
Po absolvování kurzu získáte certifikát a pro vybrané účastníky je možnost spolupráce s laboratořemi a možnost vlastního podnikání.
Pro více informací napište na e-mail info@potravinoveintolerance.cz nebo volejte na telefon 722 062 846 ( v úterý od 9:00 hod do 12:00 hod)