Program kurzu zahrnuje
- Rozdíl mezi potravinovými alergiemi a přecitlivělostí na potraviny.
- Zdravotní potíže a komplikace, ke kterým intolerance může vést, a jak s nimi pracovat.
- Přehled výsledků testů z imunologické laboratoře.
- Rotační plán – řešení vhodnou skladbou stravy, eliminací problematických potravin a složek jídla, pozorování výsledků zlepšení – fungující strategie, popis, vysvětlení, praktické tipy a rady.
- Možnosti moderních laboratorních testů.
- Vhodné kombinace testů a jak pracovat s výsledky.
- Možnost spojení s laboratořemi, které provádějí testy, a až 150 odběrních míst po celé ČR.
Termíny
Praha: termíny kurzů zasíláme individuálně na vyžádaní do emailu
Délka kurzu: 6 hodin
Cena kurzu : 5 800 Kč
Pro více informací napište na e-mail info@potravinoveintolerance.cz nebo volejte na telefon 722 062 846 ( v úterý od 9:00 hod do 12:00 hod)
Příprava na kurz: Pro provedení kurzu je nutné mít připraveného jednoho vzorového klienta s testem na potravinové intolerance 43 potravin, cena testů je 2 490 Kč.