O imunitě a problémy s ní se hodně píše a často se spojuje s podzimním časem, ale i v čase jara, který je důležitý restart po dlouhé zimě.
Mámě několik podpůrných doplňků, jak pozitivně ovlivnit imunitní systém a to např. vitamín C, Zn, Se, nebo vitamín D3.
Důležité je si také přiznat i skutečnost, co může právě snižovat imunitu a jak se tomu vyvarovat.
Pokud klient dorazí na konzultaci a má např. průjem, nedýmání, nebo se nevyprazdňuje pravidelně, má velký obsah živočišných bílkovin a denně přesedí za počítačem 9 hodin, tak je jen otázkou času, kdy mu jeho tělo dá najevo, že to není vybalancovaná rovnováha. Naši předkové měli čas na jídlo, čas na odpočinek a hlavně měli pohyb na čerstvém vzduchu. Asi se již nevrátíme do těchto dob, ale co můžeme ovlivnit, je to, co jíme.
Pokud nám některá jídla nedělají dobře a nevíme která, tak je vhodné zajít si na testy senzitivity potravin a v laboratorních podmínkách z Vašeho krevního séra dokážeme zjistit co tělu prospívá a co jej zatěžuje. Jídlo je palivo a proto se s ním se musí jednat opatrně. Pokud ho je nadbytek, tak škodí, pokud je nedostatek, tak tělo -včetně imunitního systému- bude brát ze zásob, ale ty se můžou vyčerpat.
Objednejte se k laboratonímu vyštření co nejdříve, ať odhalíte možný problém s imunitou co nejdříve.